Warsztaty kulinarno-żywieniowe dla klas I-V odbyły się w ramach ,”Programu dla szkół „, w celu podkreślenia roli zdrowej, zbilansowanej diety dla zdrowia człowieka. Program finansowowany był ze środków Unii Europejskiej oraz budżetu krajowego, a organizowany przez Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolniczego. Warsztaty prowadziły Panie Izabela Pałys i Agnieszka Głaz Żebracka z gabinetu dietetycznego „3 Kroki”. Koordynatorem szkolnym była Pani Maria Trzeciak. Dziękujemy za przybliżenie tematyki dotyczącej zdrowego stylu życia i roli owoców i warzyw w codziennej diecie.
Related Posts
„Alfik humanistyczny 2024”
11 grudnia o godz. 9:00 uczniowie z całej Polski mieli możliwość wzięcia udziału w ogólnopolskim konkursie „Alfik humanistyczny 2024”. Konkurs ten, przygotowany przez Łowców Talentów Jersz – organizatorów ogólnopolskich konkursów przedmiotowych i Obozów Talentów od 1994 r., w ramach programu edukacyjnego „Łowimy Talenty”, wspiera szkoły w zakresie...
KOLEJNY MUZYCZNY SUKCES Zuzanny Leśniak!
więcej SUKCESÓW naszych uczniów… Sukces Zuzanny Leśniak na XXVII Międzynarodowym Festiwalu Muzyki Akordeonowej w Przemyślu! W dniach 4–7 grudnia 2024 roku odbył się XXVII Międzynarodowy Festiwal Muzyki Akordeonowej w Przemyślu – to jedno z najbardziej prestiżowych wydarzeń muzycznych w Polsce, które co dwa lata przyciąga młodych...